Regisztráljon most

menu

Bejelentkezés
Deutsch
Français
Nederlands
Français
English
Français

Elfelejtette jelszavát?

Regisztráljon most
Találjon Önhöz hasonló értelmiségi egyedülállókat


Vagyok

Keresek

Válasszon egy biztonságos jelszót

  • Legalább 6 karakter
  • Betűk, számjegyek és speciális karakterek
  • Ne egyezzen meg az e-mail címével

error A jelszó túl rövid

error Please complete your data

Gondosan kiválasztott partnerek

Az Ön számára releváns partnereket kap a személyiségtesztje alapján.

Diszkréció és biztonság

Élvezze a legkorszerűbb adatvédelmet, az átvizsgált profilokat és az ellenőrzött képeket.

Magasan képzett egyedülállók

Eljött a szerelem ideje: ismerkedjen valódi, művelt egyedülállókkal.

Hamarosan Academic Singles mobilalkalmazás elérhető!

Miért az Academic Singles a helyes választás

Találkozzon a tökéletes párjával

  • Találja meg az igazit!

    Az Academic Singles tudományosan létrehozott kérdőívének segítségével csak olyan partnerekkel kerül párba, akik Önhöz illenek. A kérdőívet, a személyiségteszt eredményét és a párokat teljesen ingyen és minden kötelezettség nélkül az Ön rendelkezésére bocsátjuk.

  • Vigyázunk a személyes adataira

    Megígérjük, hogy semmilyen személyés információ vagy partnerrel folytatott kommunikáció nem kerülhet harmadik fél kezébe. Azt is Ön dönti el, hogy ki láthatja a fotóit.

Tudományosan megalkotott személyiségteszt

A célzott társkereső szolgáltatások működnek

Az Academic Singles esetében az arculat és a teljesítmény összhangban van. AZ ELŐNYÖK: Innovatív alkalmazás, tudományos alapon működő személyiségtesztek és komoly partnerjavaslatok, amelyek tökéletesen illenek az Ön személyiségéhez. Kérdőívünk figyelembe veszi az Ön életszemléletét, vágyait, nézeteit és elvárásait is. A kérdőív eredményeire épülő személyes profil képezi a partnerkeresés alapját a kívánt helyen vagy régióban.

Felkeltettük érdeklődését?

Próbálja ki az Academic Singles-t kötelezettségek nélkül

Interested in Academic Singles? Register for free online or via the app - the love journey begins! ADVANTAGES: The possibility to complete a personality test and receive a list of potential partners is free of charge. Partner searching with UK partner search agency Academic Singles actually works!

After registering for free on the platform a profile is created and you will be advised on partner searches, resulting in suitable partner proposals as well as a high success rate in partner search. After subscribing you can search, view and contact other UK singles. Dating, photos and chat are available for Premium users only.

Töltse ki a tesztet és találja meg párját

A tagok sikertörténetei

*Személyiségi jogok védelme miatt minta fotókat jelenítünk meg.

A Prémium társkeresővel jól képzett és romantikus partnerre találhat

Legyen Ön orvos vagy üzletember, fiatal vagy idős, budapesti vagy pécsi, vékony vagy teltebb - az online társkeresésnél a személyiség számít. Ha állandó kapcsolatot keres Magyarországon belül az oldalunkon keresztül, akkor biztos akar lenni benne, hogy a megfelelő partnert keresi. Nálunk magas minőségű és Önhöz igazán illő partnerjavaslatok garantálják a jó hangulatú személyes találkozókat és a hosszú távú kapcsolatokat. Mindezt a mi professzionális partnerkereső rendszerünknek köszönhetően.

Megbízható partnerek és privát beszélgetések - névtelenül, idegesítő álprofilok, kockázatos üzleti praktikák és spam nélkül

Regisztráljon Prémium Tagként. Csak regisztráció után lehet az Academic Singles oldalon a többi tagnak írni vagy találkozókat megbeszélni chat, üzenet és mobilalkalmazás segítségével. Így elkerülhetőek a kéretlen üzenetek a beérkező üzenetek között. Ön dönti el azt is, hogy a lehetséges partnerei közül kivel és mikor osztja meg a képeit emailen vagy chaten keresztül. Az Academic Singles az egyik legmegbízhatóbb és legtekintélyesebb prémium társkereső oldal Magyarországon.


Megjegyzés: szolgáltatásaink nem elérhetőek luxemburgi lakóhellyel rendelkezők számára. A luxemburgi lakóhellyel rendelkezők számára a regisztráció sem megengedett.